JOBBA HOS OSS

just nu söker vi mediasäljare

Tjänstebeskrivning: Tjänsten är en heltidstjänst och innefattar ansvar för hela säljprocessen med försäljning både per telefon och via kundbesök. Bearbetning sker mot både befintliga och nya kunder, såväl direkt mot slutkund samt mot mediebyråer. Du kommer att ha eget budgetansvar och rapportering sker direkt till VD. Du ska brinna för att göra affärer och älska att sälja. Vi värdesätter engagemang och god social kompetens men det absolut viktigaste är att du har ett driv utöver det vanliga och motiveras av att tjäna mycket pengar. Du har lätt att skapa goda relationer med nya och befintliga kunder. Du behöver vara en tävlingsmänniska som har förmågan att balansera kvalitet med kvantitet i dina kundsamtal och kundbesök. Dessutom tror vi att du:
  • Är målinriktad och envis
  • Är professionell, lyhörd, nyfiken samt har hög social kompetens
  • Trivs att jobba i ett högt tempo och mot deadlines
  • Är ödmjuk och prestigelös
Vi söker dig som har några års erfarenhet från försäljning inom media. Erfarenhet av digital försäljning är ett stort plus! Vi erbjuder fast lön, provision och bonus. Det finns mycket goda förtjänstmöjligheter utan lönetak och för rätt person finns det även goda utvecklingsmöjligheter. Vi sitter i ljusa och nyrenoverade lokaler i Wennergren Center. Tillträde omgående. För mer information om våra uppdrag se www.elite-media.se. För ytterligare information om tjänsten eller andra frågor är du välkommen att kontakta Niklas Lundgren på tel. 08-400 20 980. Vänligen skicka din ansökan och CV till info[@]elite-media.se
Telefon08-400 20 980
Emailinfo[@]elite-media.se
OmrådeStockholms stad
YrkesrollFörsäljningKey Account ManagerTelefonförsäljare
Typ av anställningHeltidTillsvidareanställd
Hemsidahttp://www.elite-media.se/
Sista ansökningsdag3 maj 2019

Om Elite Media

Elite Media Partner är ett snabbt växande säljbolag som arbetar med annonsförsäljning åt flera ledande tidningsförlag, influencers och andra företag.

Sedan bolaget grundades 2009 har vi etablerats som det ledande säljbolaget i Sverige inom media. Förra året utsågs vi till både Gasellföretag av Dagens Industri samt Superföretag av Veckans Affärer. Vi arbetar med marknadsledande medier inom print, digitalt, sociala medier, influencers och poddar. Vår ambition är att fortsätta visa kraftig tillväxt de kommande åren och söker nu drivna säljare som vill vara med och utveckla Sveriges främsta säljbolag.

Hälsa på ELITE MEDIA

kom förbi
på en kaffe

Har du vägarna förbi så kika in och ta en kopp kaffe. Vi sätter oss gärna ner och diskuterar era uppdrag och behov för att lägga fram den bästa lösningen för just er!

Maila oss går också bra!